Tot ei! Liberalii cărășeni își măsoară popularitatea!

Biroul Politic Județean al PNL Caraș-Severin a stabilit și numele ultimului politician pe care îl vor include în sondajul de opinie care să reflecte simpatia de care aceștia se bucură în rândul electoratului: Luminița Jivan!

În BPJ-ul de ieri, liberalii au definitivat lista ce va fi comunicată la București pentru ca un institut de cercetare sociologică, cel mai probabil același care a realizat barometrul politic al municipiului Caransebeș, să măsoare popularitatea principalilor actori de pe scena politică din Caraș-Severin.

„E vorba despre un sondaj la nivel național, un sondaj făcut de o casă de cercetare sociologică în toate județele țării. Fiecare județ trebuie să propună șapte nume care să facă parte din această evaluare. De la PNL vor fi Valeria Schelean, Nelu Popa, Jaro Marșalic și cu mine, iar de la celelalte partide, domnul Tabugan, domnul Mocioalcă, iar al șaptelea e doamna Jivan”, a explicat președintele PNL Caraș-Severin, senatorul Marcel Vela.

Pentru a nu exista niciun fel de speculații cu privire la nominalizările făcute, liberalii au spus că era firesc să includă în sondaj președintele filialei, cei doi prim-vicepreședinți și parlamentarii. De la celelalte partide au fost luați în calcul președinții de organizații. Interesant este că, de la PSD, de exemplu, e măsurată popularitatea Luminiței Jivan, preferată în acest barometru lui Silviu Hurduzeu, președintele Consiliului Județean. Cât despre președintele PMP, Ionuț Popovici, acesta nici măcar nu e luat în calcul.