Torma a interzis căruțele pe străzile din Moldova Nouă!

Primarul orașului de la Dunăre continuă seria măsurilor deloc populare, dar care înseamnă pași mici spre ceea ce înseamnă civilizația zilelor noastre.

La propunerea primarului Adrian Torma, Consiliul Local Moldova Nouă a hotărât ieri că, începând cu luna mai, pe drumurile publice din oraș nu vor mai putea circula vehiculele cu tracțiune animală. „Căruțele vor putea circula în continuare pe drumurile agricole de pe raza orașului sau pe proprietățile private ale deținătorilor de astfel de vehicule. Este o decizie care aduce Moldova Nouă în rândul orașelor civilizate, mai ales că majoritatea proprietarilor de căruțe nu respectau condițiile cerute de lege sau aprobate prin alte regulamente în Consiliul Local. În același timp, majoritatea proprietarilor se ocupă cu defrișările ilegale de lemn sau sustragerea fierului vechi din ruinele Moldomin sau alte zone abandonate”, a explicat primarul Torma.

1000x200 dacus 02

Interzicerea căruțelor pe drumurile publice din oraș n-a fost văzută cu ochi buni de toți aleșii locali. Consilierii PSD și cei ai Partidul Verde n-au votat proiectul de hotărâre, dar acesta a adunat numărul necesar de voturi de la aleșii PNL, ai Uniunii Sârbilor și UNPR.

publicitate si promovare online banner maxagro