Tone de nisip în depozite la Caransebeș!

Municipalitatea din Caransebeş este pregătită să facă față precipitațiilor ce sunt anunțate în următoarele zile, dar și întregului sezon rece.

În depozitele Serviciului de Întreținere și Reparații Străzi sunt stocate la ora actuală 120 de tone de sare și se vor achiziționa 400 de metri cubi de nisip, cantități care pot fi suplimentate în caz de nevoie. De asemenea, se va acționa cu trei grupe de câte 6 muncitori pentru a împrăștia material antiderapant.

În caz de ninsoare se va putea interveni cu mai multe tractoare cu plug și bascule cu lamă frontală și răspânditor, pentru care au fost asigurate deja stocurile necesare de carburant. De asemenea, la fel ca și anul trecut, municipalitatea va apela și la serviciile unei societăți private de deszăpezire, care va răspunde de mai multe tronsoane de drum, în special de cele preluate de la CNADNR.

Este vorba de DN 6 de la intrarea pe pasarela Balta Sărată până la intersecția cu DN 58 spre Reșița, DN 68 intersecție BCR până la varianta de ocolire ieșirea spre Oțelu-Roșu, străzile Muntele Mic, Romanilor, Zăbranului, George Coșbuc, Ștefan Jianu, Vladimirescu, Țarinei, Gării, Dacilor și Valea Cenchii.

 

banner 1000 x 100 hd