Tomnaticul va avea, în sfârșit, un centru de legume și fructe. Dobra: „Este unul dintre cele mai importante proiecte pe care le-am derulat”

Veste bună pentru agricultorii din Timiș. Președintele în exercițiu al CJT anunță că a semnat contractul pentru centrul de legume și fructe de la Tomnatic.

Centrul de legume și fructe de la Tomnatic va fi construit cu 4,5 milioane de euro, bani din bugetul propriu al Consiliului Județean Timiș și ar trebui să fie gata în 23 de luni de la demararea lucrărilor. Odată ridicat, agricultorii din județ vor putea să-și aducă produsele pentru colectare, sortare și depozitare.

„Este unul dintre cele mai importante proiecte pe care le-am derulat la Consiliul Județean Timiș. (…) De altfel, întreaga zona se va schimba radical, mai ales că aici derulăm și o investiție importantă în infrastructură. Se lucrează la ranforsare a 4,1 kilometri de pe DJ 692 B. Este șoseaua care leagă DN6 de Tomnatic și, mai departe, are rolul de a asigura acces facil spre viitorul Centru de Legume și Fructe. Totul este gândit pentru a da un imbold economic uneia dintre cele mai importante zone legumicole din județ. Mă bucur că am reușit să fiu parte din acest proiect și să-l las doar ca să fie implementat!”, a declarat Călin Dobra.

leader board 728 x 90 px