Toate cele trei echipe de liga secundă timișorene au meci din nou duminică. Acasă joacă doar ASU Politehnica

Deoarece săptămâna aceasta a fost etapă intermediară, cele trei echipe bănățene din Liga a II-a au toate meciuri duminică, nu sâmbătă, ca de obicei. Ripensia va juca de la ora 11 la Petroșani, cu Energeticianul, iar ACS Poli de la 12, la Târgoviște. ASU Poli are meci acasă de la ora 15, pe „Dan Păltinișanu”, cu Dacia Unirea Brăila.

Energeticianul are un vestiar plin de tensiuni, dar Pelici spune că e preocupat de jocul echipei sale în primul rând. „Urmează un meci la Energeticianul, o echipă aflată în foame de puncte, sub noi. Așa cum am făcut întotdeauna când am jucat, încercăm să venim cu punct sau puncte. Sunt echipe destule cu probleme. Noi trebuie să ne vedem de problemele noastre pe care trebuie să ni le rezolvăm. La noi nu sunt astfel de probleme din punct de vedere administrativ. Trebuie doar să ne vedem de joc și să încercăm să acumulăm puncte și să ne salvăm cât mai repede”, a precizat Alexandru Pelici.

Valeriu Răchită a vorbit despre meciul cu Chindia în stilul său, ironic. „Din păcate, am vrut să facem și noi o deplasare cu avionul, dar încă nu s-a construit aeroportul de la Târgoviște. Bani de bilete aveam. Vom merge cu autocarul. Foarte greu va fi pentru că din punctul meu de vedere, Chindia, nu altă echipă, este cea mai puternică și înțelegeți tot ce vreți din cuvântul puternic. O să mă gândesc la jucătorii care sunt mai proaspeți din punct de vedere fizic. Pentru că a fost o încărcătură și o alergătură foarte mare la Târgu Jiu sâmbătă. Am jucat miercuri, jucăm iar duminică, în opt zile trei meciuri. Pentru meciul cu Chindia o să introduc jucători mai proaspeți pentru că va fi un altfel de meci față de ceea ce a fost astăzi”, a precizat antrenorul lui ACS Poli.

Cât despre ASU Poli, joacă cu ultima clasată, dar Cosmin Petruescu e pus precaut. „Ne așteaptă o partidă foarte importantă în primul rând prin prisma punctelor puse în joc, a locului din clasament și a contextului general în care are loc această partidă pe care trebuie să o tratăm cu maximă seriozitate. Brăila este o echipă imprevizibilă din punct de vedere al jocului și al rezultatelor. În ultimele cinci partide au înregistrat două victorii și un rezultat de egalitate. Legat de ultimul lor joc cu Energeticianul, rezultatul poate nu e atât de surprinzător pentru unii, cu trei goluri și un 11 metri ratat. Suntem conectați la importanța jocului. Ne dorim să obținem cele 3 puncte”, a precizat Petruescu.