Toamna, sărbătorită și la Oravița. Târgul dedicat celui mai bogat anotimp se desfășoară la finalul săptămânii

Oravița se înscrie pe lista orașelor care sărbătoresc toamna. După Reșița, Caransebeș, Bocșa și Băile Herculane, care au organizat deja târguri cu produse specifice, la finalul acestei săptămâni și Oravița va găzdui un astfel de eveniment.

Cea de-a VI-a ediție a Târgului de Toamnă se va desfășura, la finalul acestei săptămâni, la Oravița. În 14 și 15 octombrie, între orele 8.00 și 20.00, producători din zonă vor expune cele mai bune produse alimentare și agricole, la prețuri accesibile.

Nu doar gospodarii și meșteșugarii vor fi însă prezenți pe platoul din zona gării, ci și elevii. A devenit deja tradițională întrecerea culinară între unitățile de învățământ și centrele de tineret din oraș. Așadar, sâmbătă, între orele 10.00 și 14.00, va avea loc expoziția culinară cu produse tradiționale la care parteneri sunt: Liceul Teoretic „General Dragalina”, Liceul Tehnologic „Mihai Novac”, Școala Gimnazială „Romul Ladea”, Grădinița cu Program Prelungit Nr. 1, Centrul de tineret „Adormirea Maicii Domnului” și Centrul de tineret „Sf. Ecaterina”.

În ambele zile ale târgului, atmosfera va fi întreținută de ansambluri de cântece și dansuri populare, după cum urmează:

  • sâmbătă, între orele 14.00 și 17.00
  • duminică, între orele 11.00 și 14.00