Toamna la gugulani, cu răchie, produse tradiționale și muzică bănățană!

Gugulanii se pregătesc de festivalul de toamnă, când cei mai harnici producători își aduc recolta la piață spre vânzare, dar și spre aprecierea juriului, care va acorda premii și diplome.

Primăria Caransebeș, Casa de Cultură „George Suru” și Serviciul Public „Piața Gugulanilor” organizează începând de joi, 5 octombrie, cea de-a VIII-a ediție a FESTIVALULUI „TOAMNA LA GUGULANI”, în Piața Centrală Agroalimentară. În programul celor 4 zile de festival se vor regăsi ansambluri folclorice din Banatul Montan, Banatul Sârbesc și alte zone etno-folclorice ale țării, expoziții cu vânzare de fructe, legume, brânzeturi, preparate din carne, flori, meșteri populari, diverse produse tradiționale și multe alte surprize.

„Vă așteptăm să primim împreună, în suflete, emoția toamnei, bucurându-ne de un spectacol folcloric deosebit și divers, dar și de o expoziție cu produse tradiționale, menite să aducă în Cetatea Caransebeșului specificul bogat al anotimpului ruginiu”, a precizat directorul Casei de Cultură George Suru, Ioan Cojocariu.