Ultrașii din Peluza Sud Timișoara au adunat sute de saci de gunoi din Poiana Mărului!

Campania ecologică ”Fă-ți curat la Lac!”, care a stârnit interesul voluntarilor din Banat, se apropie de final. Organizatorii demonstrează, încă o dată, după campania ”Fă-ți curat la munte!”, că există oameni implicați, care doresc să stârnească interesul celor cu putere de decizie.

Potrivit președintelui asociației Muntele Mic Extrem, Ciprian Gaica, de la săptămână la săptămână numărul voluntarilor a crescut: „Am avut la sfârșitul săptămânii 100 de prieteni care ni s-au alăturat. Câteva sute de saci de gunoi au fost colectați. Au fost suporterii de la Peluza Sud Timișoara ai ASU Politehnica, ne-au ajutat elevi de la Liceul Bănățean Oțelu Roșu și echipa de la Aliantz Țiriac din Caransebeș. Eu cred că weekend-ul ce urmează va fi maxim și în următorul vom pregăti un regal de muzică pentru sfârșitul campaniei, ca o mulțumire pentru toți care au pus umărul la această acțiune”.

Prima ediție a campaniei se va încheia cu o petrecere dedicată voluntarilor şi tuturor susținătorilor: localnici, sponsori, parteneri. Petrecerea „Fest Per Scorilo” va avea loc în 14 octombrie și se dorește a fi o zi specială, un rezumat al celor patru weekend-uri petrecute împreună.

CITEȘTE ȘI:

„Fă-ți curat la lac!” – O lună de muncă voluntară pentru a readuce Poiana Mărului la adevărata ei valoare