Toamna începe cu un megatour în minunata Clisură a Dunării. Participă şi tu!

Vrei să te relaxezi și să dai deoparte superstițiile conturate în jurul cifrei 13? Vrei să înlocuiești rutina zilnică cu activități inedite? Participă la megatourul organizat de Asociația „Dunărea” Moldova Nouă împreună cu Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Moldova Nouă și elimină ghinionul cu un cocktail exploziv care îmbină într-un mod aparte frumusețile naturale ale Clisurii Dunării cu elemente ce țin de istorie, tradiție și mitologie.

Excursia de poveste, pe traseul Baziaș-Moldova Nouă-Berzasca, programată să aibă loc duminică, 13 septembrie, face parte din cadrul programului de promovare turistică lansat la începutul acestui an, atragerea vizitatorilor din toate colțurile țării jucând, de asemenea, un rol definitor în dezvoltarea economică a zonei.

În atenția celor care nu vor să rateze acțiunea pusă la cale de organizatori în cel de al doilea weekend al acestei luni, numărul locurilor disponibile este de 15, înscrierile și confirmările putându-se realiza apelând la următoarele numere de telefon: 0752 387 568/0763 427 579 –totul până vineri, 11 septembrie, ora 12.00. Plecarea va avea loc duminică, 13 septembrie, ora 10.00, din fața Centrului Național de Informare și Promovare Turistică Moldova Nouă.

leader board 728 x 90 px

Ghidajul va fi oferit gratuit pe tot parcursul traseului!

Mai multe detalii privind transportul și masa tradițională pot fi obținute la numerele de telefon mai sus anunțate.

Sursa foto: Facebook