„Avem nevoie de oameni cu școală, nevulnerabili financiar, care să ridice mâna când trebuie în Consiliul Local”

Liderul verzilor din orașul de la malul Dunării și unul din candidații pentru fotoliul de primar spune că lucrurile trebuie schimbate radical în ceea ce privește componența Consiliului Local pentru următorii patru ani, acesta fiind de părere că oamenii fără un bagaj vast de cunoștințe, dar și cei vulnerabili din punct de vedere financiar nu vor pune niciodată bunăstarea unei comunități pe primul plan.

„Trebuie schimbat totul. Nu degeaba am spus că cine vrea să stea la partid cu mine, bine, cine nu, nu. Îmi doresc să trimitem în Consiliul Local oameni selectați, unul și unul, oameni cu școală, nevulnerabili financiar, asta ca să nu poată fi agățați cu nimic, oameni cu psihicul tare care să ridice mâna atunci când trebuie. Altfel, dacă lăsăm lucrurile așa, în 2024 ne vom trezi cu aceeași situație.”, a tras atenția omului de afaceri, Eugen Băleanu.

Mai mult decât atât, în cazul în care va conduce Primăria Moldova Nouă, Băleanu a subliniat cât se poate de clar că nu se va înconjura de oportuniști şi că nu va oferi locuri de muncă în cadrul administrației publice locale doar pentru că i-a fost acordat votul de încredere în data de 27 septembrie, președintele Partidului Verde explicând că astfel de propuneri i-au fost deja înaintate, însă acestea s-au lovit imediat de un refuz categoric.

„Eu pregătesc o echipă de oameni cu care să mă pot consulta: ingineri, doctori, oameni care să poată acoperi toate palierele. Voi aduce persoane care să mă consilieze, nu din obligații față de acestea sau pe baza angajamentului că mă vor vota. Nu pot să neg că nu am primit oferte care vizează un loc de muncă în schimbul votului. Nu fac așa ceva. Cine are carte stă cu mine, iar cine vrea să mă voteze mă votează.”, a mai precizat liderul PV din orașul aparținător Clisurii Dunării.

(E)