Toamnă cu stand-up comedy: Dan Badea, Bordea și Micutzu vin la Timișoara!

Amatorii de stand-up comedy au ocazia să participe toamna aceasta la două spectacole de excepție ale genului care câștigă tot mai mult teren. Săptămâna aceasta, Dan Badea vine cu spectacolul „amUmor!” la Filarmonica Banatul, iar în noiembrie, Bordea și Micutzu vin și ei să smulgă zâmbete timișorenilor.

Dan Badea aproape că nu mai are nevoie de nicio prezentare. E de peste două decenii pe scena spectacolelor de stand-up comedy și aduce cu umor în spectacolele sale diverse aspecte din copilăria „generației cu cheia la gât”. De aceea, show-ul său e considerat un spectacol care eliberează nostalgiile din fiecare dintre noi. „AmUmor!” va începe sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 18.00, la Filarmonica de Stat „Banatul” din Timișoara, cu acces care începe de la 17.30. Biletele se pot cumpăra de pe www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare. Pentru persoanele cu dizabilități și însoțitori se pun la dispoziție patru bilete, care se pot rezerva la adresa ticketing@sublimeromania.com .

Într-o altă sâmbătă, în 9 noiembrie, la Timișoara vine spectacolul „Partidul Comuniștilor Români”, pus în scenă de celebrii Bordea și Micutzu. Vor fi două spectacole la Sala „Constantin Jude”, unul de la 18.00, altul de la 20.30. Pe scenă vor mai urca și Cortea Nelu, Popa Claudiu şi Florin Gheorghe. De precizat că spectacolul nu este recomandat minorilor. Biletele se pot achiziționa de pe https://bilete.sublime.ro/bilete-timisoara-bordea-micutzu-partidul-comediantilor-romani. Pentru persoanele cu dizabilități și însoțitori sunt puse la dispoziție zece bilete, care pot fi rezervate la adresa ticketing@sublimeromania.com.