Hai la Ora de teatru! Se anunță noi cursuri la Teatrul Național din Timișoara

Ești fascinat de lumea teatrelor și vrei să te și dezvolți personal? Programul Ora de teatru este soluția pentru tine. Teatrul Național Timișoara anunță că dă startul celei de-a opta ediții a programului, în care sunt implicați actori și regizori care activează pe scena spectacolelor din capitala Banatului.

Ora de teatru este conceput ca un program de dezvoltare personală prin mijloacele specifice teatrului. Concret, participanții își pot îmbunătăți relaționarea cu cei din jur sau cu propria persoană grație mijloacelor specifice teatrului. Cu ajutorul actorilor și al regizorilor de la Teatrul Național Timișoara, participanții își pot dezvolta capacitățile de comunicare și de autocontrol. Oportunitatea e cu atât mai atractivă, cu cât cursurile sunt gratuite.

Ora de teatru este organizată pe grupe de vârstă, după următoarea structură: grupa A (6-9 ani), grupa B (10-13 ani), grupa C (14-18), grupa D (începând cu 19 ani). Prima întâlnire va avea loc sâmbătă, 2 noiembrie, de la ora 12.00, în Sala Mare a Teatrului Național. Pentru înscriere, sunt necesare numele și vârsta, adresa de e-mail și numărul de telefon, trimise la adresa tntm.office@tntimisoara.com.