Alfred Simonis: „TSD are nevoie de reconstrucție!”

untitled design set 970x90 px

Liderul deputaților PSD, Alfred Simonis, a declarat că organizația de Tineret a PSD are nevoie de reconstrucție, de aceea a preluat interimar șefia filialei, după o discuție cu Viorica Dăncilă și colegii de partid. 

„Am făcut primii pași în politică alături de mulți colegi în TSD, o adevărată familie politică. Tot în TSD am învățat ce înseamnă munca în echipă, ce înseamnă loialitatea și mai ales, am învățat valorile și principiile social democrației. Astăzi TSD are nevoie de reconstrucție. De aceea, am preluat conducerea interimară a TSD, după o discuție cu președintele partidului și colegii mei, angajându-mă ca într-un timp cât mai scurt să redevenim cea mai puternică structură politică de tineret din România. Le mulțumesc pentru încredere și îi asigur că TSD își va regăsi spiritul care ne-a condus de atâtea ori la victorie”, a explicat Alfred Simonis.

Deputatul Gabriel Petrea conducea organizația Tineretului Social-Democrat (TSD), însă acesta a fost exclus din partid, după ce a votat la moțiunea de cenzură.

Petrea activează acum în grupul deputaților Pro Europa. El a declarat luni, pentru MEDIAFAX, că probabil se va înscrie în Pro România pentru a rămâne într-o zonă politică de stânga.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/