Toaletele ecologice de pe malul Begăi din Timișoara, întreținute cu 17.000 de euro pe an

Primăria Timișoara a găsit o firmă care să se ocupe de întreținerea toaletelor ecologice aflate pe malul Begăi. Recent, instituția a semnat un contract  în valoare de 17.000 euro cu o societate din județul Harghita, care va avea sarcina de a curăța toaletele timp de un an.

Primăria Timișoara a semnat, în urmă cu câteva zile, un contract de prestări servicii cu scopul întreținerii celor 28 de toalete ecologice mobile aflate pe malul Begăi. „Prestatorul se obligă să presteze serviciile „Întreținerea toaletelor ecologice mobile prevăzute în proiectul „Reabilitarea infrastructurii publice urbane a malurilor Canalului Bega”, scrie în contract.

Astfel, timp de un an, în schimbul a 17.000 de euro, cu TVA inclus, o firmă din județul Harghita se va ocupa de menținerea curățeniei în aceste toalete.

leader board 728 x 90 px

Vechiul contract pentru întreținerea lor a expirat în toamna anului trecut, astfel că până acum toaletele au stat închise.

Cele 28 de toalete au fost amplasate în cadrul proiectului european prin care malurile canalului Bega au fost reabilitate.