TNL Timiș: „Fiecare zi cu Viorica Dăncilă în funcția de premier e o zi pierdută în România!”

Continuă atacurile adresate Guvernului Dăncilă! Printr-un comunicat trimis presei, tinerii liberali din Timiș le solicită tuturor parlamentarilor să voteze moțiunea de cenzură a Partidului Național Liberal.

Ludovic Orban a anunțat deja că a stabilit un calendar de întâlniri pentru negocierea semnăturilor necesare moțiunii de cenzură. În următoarele două săptămâni, liderul PNL se va întâlni cu toți reprezentanții formațiunilor politice din Parlament, bineînțeles, cu excepția PSD. 

Tinerii liberali din Timiș par să nu mai facă față așteptărilor și spun că unii parlamentari doar se prefac că au trecut în opoziție. „Tineretul Național Liberal condamnă negocierile și trocurile politice, purtate ca la piață, dintre Guvern și unii parlamentari care doar se prefac că au trecut în opoziție. Este regretabil că în 2019, în schimbul unor funcții sau privilegii vremelnice, încă există politicieni care susțin acest accident al democrației, și anume guvernul condus de Viorica Vasilica Dăncilă”, au transmis aceștia. 

TNL Timiș continuă atacurile la adresa celor aflați la putere spunând că este „cel mai dezastruos guvern post-decembrist” și că „fiecare zi cu Viorica Dăncilă în funcția de premier e o zi pierdută în România”. 

Aceștia au folosit greșelile de exprimare ale premierului pentru a-și transmite mesajul. „Dacă acceptați să susțineți că «orice om îi este teamă de o plângere penală», să nu vă mirați că, atunci când veți avea nevoie de imunoglobulină, vi se va administra «imunoglobină». Acest Guvern nu trebuie susținut, deoarece «performanțele» sale sunt recunoscute de către «Banca Monetară», iar conducerea sa și-a propus «să reducă democrația, nu birocrația». Faceți un exercițiu de imaginație, nu de «imagine» și arătați tuturor că sunteți parte din opoziția parlamentară, nu «parlamentală»”, au mai transmis reprezentanții TNL Timiș.