TNL somează politica lui Victor Ponta!

explo 1000x200

În urma analizării evenimentelor care s-au derulat în ultimele zile pe scena politică a țării, Tineretul Social Liberal a decis axarea intereselor politice spre favorizarea respectului față de cetățenii României.

Având în vedere că modul în care Victor Ponta a gestionat situația Uniunii Social Liberale, alianță susținută de TNL, fără a lua la socoteală votul primit de la cetățenii țării, tinerii național liberali au decis adoptarea rezoluției ,,Respectul pentru cetățenii români”. Mai mult decât atât, TNL consideră că Victor Ponta nu și-a onorat promisiunile față de țară și a uitat de asumarea responsabilității în ceea ce privește ducerea la bun sfârșit a proiectelor la care s-a angajat. Mai mult decât atât, comportamentul liderului USL este considerat un exemplu negativ pentru tinerii politici.

Prin adoptarea rezoluției ,,Respectului pentru cetățenii români” Tineretul Național Liberal somează practicile politice promovate de Victor Ponta și susține o politică bazată pe onoare, pe respectarea voturilor primite de la cetățeni, pe asumarea angajamentelor. Faptul că Victor Ponta și PSD sunt dispuși, fără reținere, să renunțe la o construcție care are în vizor, în primul rând, speranțele cetățenilor, nu doar pentru o viață mai bună, ci și de maturizare a clasei politice este considerat inacceptabil.

Tinerii și-au pus toată încrederea că cele două forțe politice pe care USL a fost construită, mai exact PSD și PNL, sunt capabile să construiască o țară solidară și puternică. Tocmai de aceea, TNL susține că nu va abandona cu ușurință proiectul USL, având încă angajamentul de materializare a promisiunilor făcute în fața populației.

Pe lângă toate acestea, Tinerii Național Liberali aduc mai multe solicitări la adresa lui Victor Ponta și a Partidului Social Democrat. ,,Solicităm Primului-Ministru Victor Ponta și Partidului Social Democrat ca înainte să decidă asupra viitorului USL să ia în considerare faptul că toate cancelariile din Europa urmăresc evoluția politică din România, iar modul în care vor fi soluționate problemele alianței de guvernare va avea repercusiuni asupra imaginii României, mult timp de acum înainte”, a explicat Răzvan Videscu, președintele TNL Caraș-Severin.

banner 970 x 250