TMK merge tot pe mentenanţă. Din 28, vor fi producţii record pentru Asia şi Europa

Activitatea productivă la TMK Reşiţa rămâne în continuare întreruptă. În prezent ,,se fac lucrări de reparaţii la cuptor şi în fabrică mai sunt doar oamenii de la pază sau de la mentenanţă. Restul sunt în concedii, recuperări şi puţini sunt cei care au rămas în 75%”, a precizat pentru Express de Banat liderul de sindicat din societatea TMK, Iancu Muhu, care a mai spus că numărul de salariaţi de la ora actuală se ridică undeva la 870 de oameni.

Potrivit liderul Sindicatului ,,Vatra”, de săptămâna viitoare, din 28-29 august, sunt comenzi până la sfârşitul lunii septembrie. Sunt contracte la export, în Asia şi Europa, şi vor pleca circa 1500-2000 de tone de oţel la Mittal Petrotub Roman.

În ceea ce priveşte investiţiile, acestea se fac lunar la TMK. ,,Dacă luna aceasta s-au făcut reparaţii, clar că s-au făcut investiţii”, a subliniat sindicalistul.

leader board 728 x 90 px

Vă reamintim, lucrările de reparaţii la acoperişul unei hale au costat viaţa unui muncitor în urmă cu aproape o săptămână. Inspectorii ITM anchetează condiţiile în care s-a produs accidentul de muncă.

Citeşte şi Primele concluzii în cazul accidentului de la TMK: de ce a murit muncitorul