Titu Bojin: Nu mă consider un traseist politic, cum susţin unii. Cred că voi câştiga alegerile de preşedinte al CJT

untitled design set 970x90 px

De curând, Titu Bojin a anunţat în mod oficial faptul că va candida pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiș din partea ALDE, fiind susţinut şi de UNPR. Decizia a fost luată după multiple încercări de a convinge partidele de centru-stânga să-i ofere sprijinul.

Demersurile s-au lovit însă de refuzul celor care conduc destinele partidelor PSD şi Pro România la nivel judeţean. Bojin a încercat să obţină sprijin şi la nivel naţional din partea acestor partide, pentru formarea unei alianţe PSD-Pro România-ALDE-UNPR, care să îl susţină pentru funcia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş. Nu a fost să fie şi a rămas varianta ALDE.

„În urma insistenţelor mele în vederea realizării unei alianţe de centru-stânga PSD-Pro România-ALDE-UNPR pe care nu am reuşit să o realizez, nereuşind să-i conving pe liderii partidelor din teritoriu după destul de multe discuţii, inclusiv la nivel naţional, am hotărât să aleg varianta ALDE. Au fost şi sondaje realizate şi de PSD, şi de Pro România, care în principal dădeau posibilitatea câştigării alegerilor de către Titu Bojin. În ciuda celor prezentate, nu s-a reuşit realizarea acestei alianţe. În aceste condiţii, am considerat necesar să candidez având în vedere numărul mare de procente în aceste sondaje şi am hotărât să păstrez linia de centru în zona în care voi candida şi cred că ALDE este un partid care mă reprezintă, cu politica pe care o are la ora actuală”, a declarat Titu Bojin pentru Express de Banat.

„Nu mă consider un traseist politic”

Bojin este mai mult decât optimist în ceea ce privește şansele lui de a obţine funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş şi susţine că nu se consideră un traseist polic. „Am hotărât să merg pe varianta ALDE, fără să mă consider, aşa cum afirmă alţii, un traseist politic. Am fost în PSD, apoi am intrat în UNPR, care a fost în alianţă cu PSD. Acum am considerat că pot să reprezint ALDE în alegerile din 2020. Sunt convins că voi câştiga alegerile de preşedinte CJT şi ALDE va scoate un procent de peste 10% la alegerile din judeţul Timiş. În aceste condiţii, nu pot decât să mulţumesc şi colegilor de la ALDE care m-au primit în rândurile lor, dar şi colegilor de la UNPR, care vor fi alături de mine”, a mai spus Bojin.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/