Cristian Moș refuză orice alianță! „USR-PLUS nu ia primari din alte partide doar de dragul votului!”

Cristian Mos nu se mai regaseste in USR
untitled design set 970x90 px

USR-PLUS exclude alianțe la nivel județean cu orice partid! Decizia a fost luată în Biroul Județean USR Timiș. Cristian Moș spune că își dorește un nou început pentru județ, nu victorii pe termen scurt.

Cristian Moș a confirmat informațiile vehiculate în spațiul public potrivit cărora USR-PLUS nu face alianțe în campanie. Biroul Județean USR Timiș a votat ca partidul să continue campania doar cu colegii de alianță, adică PLUS. „Timișul și Timișoara au arătat în decembrie 1989 că schimbările profunde nu se fac cu jumătate de măsură, ci se fac de la temelii. Biroul Județean USR Timiș a votat în unanimitate ca USR să meargă în alianță la nivelul județului doar cu partenerii noștri, PLUS. Spre surprinderea vechii clase politice, USR-PLUS nu face alianțe de dragul votului”, a declarat președintele filialei județene USR.

Unii primari au bătut la ușile celor două partide, spune Cristian Moș. Alianța își propune să aducă reforme în ceea ce privește atât administrația, cât și politica. Moș își asumă limitările cauzate de refuzul de a bate palma cu politicieni experimentați și acuză lipsa de viziune a aleșilor din ultimii 30 de ani. „USR-PLUS nu ia primari din alte partide, chiar dacă aceștia ne-au curtat, doar de dragul votului. USR-PLUS este prezent pentru a schimba modul în care se face administrație și modul în care se face politică în România. USR-PLUS este aici pentru cursă lungă. Probabil unii vor zice că pe termen scurt avem de pierdut, dar nu vrem să gândim pe termen scurt. USR-PLUS își dorește să schimbe ceea ce n-au demonstrat, timp de 30 de ani, vechile partide. Nu au avut viziune pe termen lung pentru Timiș. USR-PLUS este partidul care va aduce cu adevărat un nou început pentru Timiș”, a subliniat candidatul Alianței USR-PLUS pentru președinția CJ Timiș.

CITEȘTE ȘI: Răzmeriță în partidul lui Nicolae Robu! PNL Sacoșu-Turcesc: „Clar, nu votați PNL!”/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/