Răzmeriță în partidul lui Nicolae Robu! PNL Sacoșu-Turcesc: „Clar, nu votați PNL!”

untitled design set 970x90 px

E revoltă în organizația liberalilor din comuna Sacoșu Turcesc, după ce filiala județeană a decis că la Primărie îl va susține pe actualul edil local, Adrian Koller, membru PSD. Supărarea este atât mare încât membrii organizației au adus în discuție Alianța USR-PLUS care s-ar putea alege cu voturi din cauza celor întâmplate.

PNL-iștii din comună sunt supărați pentru că Adrian Koller, actualul primar PSD în funcție, va fi candidatul susținut de liberalii de la județ la localele din septembrie. Ei arată cu degetul spre Alin Popoviciu, Alin Nica și Nicolae Robu, despre care spun că sunt „o mare dezamăgire”. „PNL Timiș – o mare minciună și o mare rușine. Viitorul nostru este compromis. Ce ați «realizat» prin acceptarea «distinsului» Koller? Cum să acceptați un primar care a avut zero realizări de-a lungul celor 20 de ani în funcție? Un primar care mai mult a mințit decât a spus adevărul, un primar cu dosare penale? Domnilor, Alin Popoviciu, Alin Nica, Nicolae Robu – o mare dezamăgire. Clar, nu votați PNL!”, au transmis reprezentanții filialei pe Facebook.

Secretarul general al PNL Timiş, Alin Popoviciu, spune că Adrian Koller a fost racolat „recent” de PNL pentru că este un om de dreapta. „A fost racolat acum, recent, nu de mult. Situația este în felul următor. La Sacoșu-Turcesc noi am avut mai multe discuții cu organizația de acolo și ei nu s-au înțeles asupra unui candidat. Noi am și făcut un sondaj acolo, le-am arătat care este situația și le-am spus că trebuie să găsească un candidat pe care să îl accepte toți și dacă se poate inclusiv o alianță locală cu USR acolo ar fi foarte bine. Ei au început să se certe între ei, de la o tabără au devenit două și la un moment dat erau trei tabere. Noi am avut discuții și cu Koller pentru că a fost în PDL. El a fost supărat pentru că nu a fost ajutat și am încercat să îl aducem înapoi. El este un om de dreapta. Eu am o relație bună cu el, este un om serios. Are și 70% în sondaje”, a explicat, pentru www.expressdebanat.ro, Alin Popoviciu.

La mijlocul lunii iulie, tot pe Facebook, PNL Sacoșu-Turcesc a mai transmis că „este de notorietate faptul că un traseist politic nu stă într-o bancă mai mult de patru ani. În cei 10 de ani de când păstorește interesele comunei a schimbat trei partide, probabil o sa recidiveze din nou”, a transmis filiala din comună.

Am luat legătura și cu Adrian Koller, care s-a arătat deranjat de faptul că i-a fost solicitat un punct de vedere. „De ce mă întrebați pe mine? Că nu eu am postat. Nu comentez eu despre ce postează alții. E problema lor și nu le răspund dumnealor. Sunați-i pe domnii care au postat. Sărut-mâna, la revedere”, a spus primarul.

Comentariile, „un deliciu”

Cosmin Robert: PNL Sacosu-Turcesc, votati si dumneavoastra cu USR la locale?

PNL Sacoșu-Turcesc: Cosmin Robert, clar!

Pe fir au intrat și USR-iștii

Sorin Anghel: „Iată că am găsit și urmași ai brătienilor la PNL Timiş… Îmi pare rău. Ai avut dreptate. Încă mai sunt câțiva…”

Flavia Velicu: „Chiar dacă eu sunt USR-istă, iar voi PNL-iști, înainte de toate suntem cetățeni ai aceleași țări și trebuie să luăm împreună atitudine împotriva PSD-ismului. Vă felicit, dragilor, și vă urez succes în alegeri!”

Am luat legătura și cu reprezentanții filialei PNL Sacoșu-Turcesc care spun că au purtat discuții cu Alianța USR-PLUS și că pe listă exista un candidat. „Președintele filialei a fost anunțat de filială cum că domnul Koller este cel care va candida din partea PNL și să nu ne facem alte iluzii, că nu va fi altceva. Noi am avut un candidat, domnul Gabor Șinca, consilier local. Voiam să facem alianță și am discutat și cu USR. Era un moment potrivit pentru a-l schimba din funcție pe primar. 20 de ani nu faci nimic, în acești ani tu mai ai parte și de dosare penale, faci o grămadă de lucruri ilegale și cu toate astea tu ești ales la fiecare patru ani”, a spus Daniela Crainic, membru PNL Sacoșu Turcesc, fost consilier local.

Adrian Koller s-a înscris în PSD în 2014 după ce a activat mai bine de opt ani în PDL. La acea vreme a preluat conducerea filialei PSD din Sacoșu-Turcesc și este primar al comunei din anul 2.000. Nu este singura filială PNL cu probleme în precampanie. Săptămâna trecută, candidatul PNL la Primăria Gierea, Ionuț Marius Ciornenchi, a fost ridicat de oamenii legii în urma unei operațiuni antidrog, fiind suspect pentru trafic internațional și național de cannabis.


/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/