INEDIT. Molecular Cafe livrează zilnic cafea pentru „soldații în alb” de la Spitalul Județean și Spitalul de Boli Infecțioase

1000x100 resita 02

Medicii din linia întâi au primit un ajutor altfel! Doi tineri antreprenori timișoreni le prepară zilnic cea mai bună cafea și o trimit la punctele cheie în lupta contra COVID-19. Zeci de preparate pe bază de cafea specială, de origine, cu lapte sau fără, vin în ajutorul armatei în alb.

Antreprenorii au demarat acțiunea de câteva săptămâni. Medicii de la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” și cei de la Spitalul Clinic de Urgență Județean „Pius Brânzeu” din Timișoara primesc un mic moment de respiro în efortul continuu de salvare de vieți. Tinerii pasionați de artele cafelei își arată aprecierea pentru dedicarea cadrelor medicale și consideră că o cafea bună poate dărâma granițele printr-un tur al gustului în jurul lumii. Din pasiunea pentru o cafea ieșită din ordinar, prin prisma cunoștințelor obținute din călătoriile precedente, am decis ca în aceasta perioadă  dărâmăm granițele, într-un tur al cafelei care să ne poarte oaspeții în jurul lumii, chiar și atunci când libertatea mișcare ne este îngrădită. Adevărații artiști ai contextului sunt medicii, pe care considerăm că trebuie să îi susținem fiecare, după posibilități. Noi le ducem cafea de origine, din Costa Rica, Ethiopia și Columbia sub formă de preparate ambalate to go, mulțumindu-le astfel, în fiecare zi, pentru dedicarea cu care se implică în această perioadă extrem de dificilă pentru întreaga umanitate.”, transmit Viorel Baicu și Sergiu Vlad, fondatorii Molecular Cafe. 

publicitate tmc 640

 

publicitate Timisoara banner maxagro