Titu Bojin aruncă bomba despre candidații la Consiliul Județean: „La niciun partid nu e bătut în cuie nimeni”

Titu Bojin şi-a anunţat deja candidatura pentru Consiliul Judeţean Timiş. Acesta a spus că şi-a trasat obiective, şi-a stabilit echipa şi că de săptămâna viitoare intră în linie dreaptă. Nu a spus încă partidul pentru care va candida, deşi a asigurat că va avea susţinerea unui partid. S-a rezumat însă să spună: „La niciun partid nu e bătut în cuie nimeni”.

După ce a renunţat la funcţia de director la ABA Banat, alegând să treacă în linia a II-a, Titu Bojin pregăteşte strategia cu care va aborda campania pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş.

„Deocamdată sunt la stadiul de analize şi urmează să stabilesc la sfârşitul săptămânii programul, echipa, iar începând de săptămâna viitoare intrăm în linie dreaptă. Avem obiective pe care ni le propunem să le realizăm şi un program care va fi pus în discuţie în momentul în care începe campania, să nu le dau celorlalţi idei. Nu vor fi 20 de obiective, ci şase-şapte clare şi cu angajament de realizare de 100% că de promisiuni sunt sătui oamenii.”, a precizat Titu Bojin pentru Express de Banat.

leader board 728 x 90 px

„Un om bun şi independent poate câştiga, dar voi avea susţinere de partid”

Bojin crede că şi partidul are rolul lui, dar nu reprezintă totul. Chiar dacă nu a dezvăluit încă din partea cărui partid va avea susţinere, candidatul crede că încă e loc de surprize şi că niciun partid nu are candidatul bătut în cuie.

„Rolul principal îl are persoana. Pentru preşedinte, fiind vot uninominal, sunt multe variante. Un om bun chiar şi independent poate câştiga. Dar voi merge cu siguranţă cu susţinere de partid. Eu zic că nu sunt stabiliţi definitiv şi irevocabil nici unii de la niciun partid. Se pot face schimbări. La niciun partid nu e bătut în cuie nimeni., a conchis Bojin.