Tiroliana din Parcul Tricolorului prinde contur. Municipalitatea promite ca luna viitoare să fie gata

Vara aceasta se arată de bun augur pentru reșițenii care aleg să-și petreacă timpul liber în parcuri, același lucru fiind valabil și pentru copii. Pentru aceștia din urmă, conducerea Primăriei Reșița a amenajat (sau e în curs să o facă) locuri de joacă și terenuri pentru practicarea sporturilor de echipă: fotbal, baschet și handbal.

După finalizarea lucrărilor de acest gen în Parcul Siderurgistului, unde, pe lângă cele două terenuri de sport, a fost amenajată și o pergolă pentru pensionari, dar nu numai, iată că un nou șantier a fost deschis în Parcul Tricolorului. Locul de joacă pentru copii se află într-un amplu proces de reabilitare. Aparatele vechi, uzate fizic și moral, sunt înlocuite cu altele, fiabile, care respectă normele impuse de legislația europeană. În plus, pentru evitarea accidentelor, suprafața plană va fi din tartan.

Vorbim de un „complex” de tobogane, de o piramidă confecționat din funii, leagăne și alte aparate specifice unor astfel de locații. Piesa de rezistență o reprezintă o minitiroliană care cu siguranță îi va încânta pe cei mici.

Reamintim că tot în Parcul Tricolorului a fost amenajat un teren pentru practicarea baschetului.