TIR-urile nu mai pot circula prin Caransebeş

Consiliul local al Caransebeșului a aprobat noul regulament pentru circulaţia pe străzile municipiului a  autovehiculelor ce depăşesc 3,5 tone. Acesta prevede ca, de la întâi septembrie, mașinile de mare tonaj nu  mai pot circula liber prin oraș.

O nouă măsură impusă de Primăria Municipiului Caransebeș vizează autovehiculele ce depășesc 3,5 tone masă totală. Astfel, de la întâi septembrie aceste autovehicule vor necesita o autorizație de liberă trecere de la Primăria Caransebeșului pentru a circula doar pe anumite străzi din oraș.

Această autorizație este valabilă doar pe străzile Nicolae Bălcescu, Horia, Tribunalului, Libertăţii, Calea Orşovei,, Mihai Viteazu, Ardealului şi Calea Severinului, iar taxa zilnică este cuprinsă între 10 şi 1000 de lei, în funcţie de tonajul maşinii.

leader board 728 x 90 px

Restricţiile de circulaţie vor intra în vigoare imediat, vom semnaliza toate orientările de trafic de tranzit în afara municipiului iar cei care vor avea probleme de rezolvat în interior vor trebui să intre, contra cost, în posesia permisului de liberă trecere.”, a precizat primarul Marcel Vela. Soferii care nu respecta noile reglementări impuse de municipalitate sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 şi 2500 de lei.

Comments

  1. Caransebes says:

    Daniel Florin Băran (n. 18 septembrie 1979) este un un jucător de fotbal român care joacă la clubul Rapid CFR Suceava. Evoluează pe postul de fundaș dreapta. Băran Florin Daniel a jucat de asemenea, pentru Bucovina Suceava
    Tatăl şi unchiul lui Rooney au fost arestaţi, după ce au fost implicaţi în pariuri pe meciuri trucate.
    tatăl şi unchiul fotbalistului de 20 de ani de la Manchester United,