Tipuri de saltele Previ pe care trebuie să le cunoști înainte de a investi într-o nouă saltea

saltea previ

Previ este o companie care și-a propus să ofere produse de o calitate ridicate, fabrica lor de saltele utilizând tehnologii de ultimă generație și materii prime de cea mai înaltă calitate. Au o gamă variată de modele de saltele Previ din care puteți opta, cu peste 40 de modele disponibile.

Saltelele lor, fie pentru adulți sau pentru copii, sunt produse de către ei și sunt certificate conform standardelor de calitate. Puteți comanda o saltea Previ în funcție de necesitățile și dorințele tale, la comandă, pe orice dimensiune dorită. Înainte de a plasa o comandă și a face o investiție, este bine să cunoașteți modelele principale de saltele Previ din care puteți opta, pentru a face o alegere potrivită.

Saltele Previ Memory-Foam

leader board 728 x 90 px

O saltea Previ cu spumă cu memorie distribuie uniform greutatea corpului pe întreaga suprafață, permițându-vă să mențineți o postură corectă, în mod natural, pe tot parcursul somnului. Mai mult, spuma cu memorie susține toate mișcările nocturne și garantează un somn odihnitor în orice poziție confortabilă pentru dumneavoastră. Cei de la Previ utilizează tehnologia Memory-Aquagel, saltelele Previ cu această tehnologie fiind hipoalergenice, fresh și având proprietatea de a regla temperatura. Căldura corpului este uniform împrăștiată pe toată suprafața saltelei, iar temperatura plăcută se va păstra mult timp. Aquagel-ul utilizat ca inserție în stratul de Memory Foam este obținut folosind apa ca materie primă și este ecologic și natural.

Saltele Previ Cocos

Într-o saltea Previ Cocos, între straturile de spumă este inserată o placă de fibre naturale de cocos de 1.5 cm. Fibrele de nucă de cocos sunt presate ferm în pachete și acoperite cu lapte de latex fierbinte. Rezultă, astfel, un material dur, dar elastic, cu rezistență sporită la utilizare, care oferă suficient suport pentru o poziție corectă a coloanei și care ajută la aerisirea saltelei. Bacteriile nu vor apărea datorită structurii aerisite. Saltelele din cocos sunt cea mai bună alternativă și pentru bebeluși, cât și pentru adolescenți și adulți. Acest tip de saltea Previ nu reține umezeala, încurajează circulația aerului și nu se deformează.

Saltele Previ Latex

Latex-ul este un material elastic, inovativ, care permite saltelei să revină la forma inițială după fiecare utilizare. Latex-ul se obține din seva arborelui de cauciuc. Datorită prezenței microcelulelor de aer intercomunicante, spuma de latex permite o aerisire internă superioară, o stabilitate termică crescută, iar elasticitatea ei permite mularea efectivă pe corp în timpul somnului. O saltea Previ cu latex este potrivită, în special, pentru persoanele care suferă de astm sau alte boli respiratorii, datorită faptului că latex-ul este un material antialergic și antibacterian. Comparativ cu saltelele care sunt realizate în totalitate din spumă cu memorie, în cele cu latex nu te vei adânci. Aceasta are funcții ortopedice și proprietăți anatomice de nivel înalt.

Saltele Previ Pocket Spring

În acest tip de saltea Previ, arcurile sunt plasate într-un sac și sunt total independente unul de altul. Acest lucru produce un efect mai ergonomic, care însoțește corpul în fiecare mișcare pe care o face în timpul somnului, fără nici o compresie. Arcurile sunt împărțite în 7 zone de portanță, cu o ergonomie totală și o adaptare completă la orice mișcare a corpului. Acest lucru asigură un suport anatomic adecvat și relaxarea mușchilor. Într-o saltea dublă se pot găsi în jur de 800 de arcuri, iar în cele single se pot găsi în jur de 400 de arcuri.

Fiecare saltea Previ vine cu extra tehnologii și, desigur, puteți opta pentru saltele Previ cu tehnologii combinate. Ceea ce înseamnă că dacă veți dori o saltea Previ Cocos, aceasta poate avea și spumă cu memorie. De asemenea, dacă optați pentru o saltea din spumă poliuretanică, aceasta poate avea și Memory Foam sau strat de bambus. De asemenea, puteți opta pentru saltele Double Memory sau saltele impregnate cu microcapsule de aloe, mușețel, lavandă, ioni de argint și altele. Cu siguranță veți găsi o saltea Previ potrivită nevoilor dumneavoastră.