Ţipete şi cătuşe în centrul Lugojului! Un scandal între două femei s-a terminat la Poliţia Municipiului

scandal 1

Liniștea din Piața Iosif Constantin Drăgan din Lugoj a fost spulberată de țipetele unei femei de 63 de ani, care striga după ajutor, reclamând că a fost lovită și tâlhărită de cineva.

Cum totul s-a întâmplat peste drum de Poliția Municipiului Lugoj, reacția oamenilor legii a fost promptă și în scurt timp au reușit să rețină o altă femeie, de 43 de ani, pe care au încătușat-o și dus-o la sediul poliției.

Deşi la prima vedere s-a crezut că este vorba de un furt, se pare că a fost doar un scandal, urmat de o agresiune, conform Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş.

Acesta a comunicat că vineri, „în jurul orei 10.00, în Piața I.C Drăgan din Lugoj a avut loc un conflict între două femei, în vârstă de 43 și 63 de ani. Cele două femei au fost conduse la sediul poliției. Femeia, în vârstă de 43 de ani (n.r. agresoarea), cunoscută cu afecțiuni medicale, urmează a fi internată într-o unitate spitalicească în vederea acordării de tratament de specialitate”.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe, în care se efectuează cercetări pentru stabilirea întregii situații de fapt.