Ținuți pe loc. Cine se teme de Muncitorul Reșița?

Într-un meci din etapa a 25-a a Ligii I de futsal, Muncitorul Reșița a fost învinsă sâmbătă după-amiază de KSE Târgu Secuiesc, cu 6-4 (2-1). Ambele echipe se află în lupta pentru calificarea în play-off.

KSE Târgu Secuiesc și-a valorificat avantajul terenului propriu, beneficiind pe alocuri de clemență din partea arbitrilor care, spun persoane avizate prezente la meci, au văduvit echipa reșițeană de cel puțin trei lovituri de la 6 metri. Gazdele s-au impus în final cu 6-4, dar s-au întrebuințat serios în fața ambițioasei echipe reșițene. Iulian Mitru și Edgar Collar Alves au semnat câte o „dublă” pentru Muncitorul Reșița, care rămâne momentan în afara locurilor de play-off, dar mai are de disputat cel puțin un meci în sezonul regulat, acasă cu Concordia Chiajna, și, în cazul în care partida cu Spicom Sfântu Gheorghe nu va fi reprogramată, va primi trei puncte la „masa verde”.

Muncitorul Reșița, în meciul de la Târgu Secuiesc: Copocean, Sturzu, Mitru, Breșneni, Bârcean, Edgar, Fedor, Stoica, Neagu, Crina, Mihuțescu. Antrenor: Ion Roman.
Arbitri: Florin Daniel Anca (Deva), Radu Danielenco (Ploiești). Rezervă: Eduard Kovacs (Deva). Observator: Alin Cârstoiu (Deva). Muncitorul Reșița a reprezentat în sezonul trecut un adevărat coșmar pentru KSE Târgu Secuiesc, după ce a învins echipa din Covasna în returul Ligii I și a eliminat-o în sferturile de finală ale Cupei României cu același scor, 4-3.

După înfrângerea de sâmbătă, Muncitorul Reșița rămâne pe locul 10, cu 27 de puncte din 22 de meciuri și va juca acasă duminică, 17 aprilie, de la ora 18, cu Concordia Chiajna, în ultima etapă din sezonul regulat.