[GALERIE FOTO] A.S. Oravița a învins la pas ocupanta locului 13, Agmonia Zăvoi, scor 4-1 (2-1)

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Orăvițenii s-au impus într-o manieră categorică în confruntarea de pe teren propriu cu ocupanta locului 13, Agmonia Zăvoi, scor 4-1(2-1), într-un meci contând pentru etapa a 21-a din campionatul județean, liga a IV-a.

Meciul a debutat cu un moment de reculegere ținut în memoria mamei președintelui AJF Caraș-Severin, Viorel Lolea, care s-a stins din viață în săptămâna ce tocmai se încheie. După acest moment solemn, cei din Zăvoi au avut lovitura de începere și, după numai două minute de tatonare, la o greșeală a fundașului orăvițean Cioc, Agmonia Zăvoi deschide scorul prin Damian. Orăvițenii își revin repede din șoc și după numai 7 minute Băcilă egalează scorul la unu. Pe fondul presiunii la poarta lui Iacov, în minutul 16 Cioc îi aduce în avantaj pe orăvițeni, revanșându-se astfel pentru greșeala din minutul 2 și înscriind cu capul din colțul careului mic, după o lovitură de colț executată impecabil de Halas. Până la pauză nu se mai consemnează nimic notabil în evoluția jocului și a scorului, fotbaliștii orăvițeni intrând la cabine cu un avantaj minim. După pauză, orăvițenii par deciși să tranșeze victoria în favoarea lor și, după aproape 20 de minute de dominare, Traian Covaci mărește avantajul orăvițenilor la două goluri. Până în minutul 86, scorul putea lua proporții, însă atât Purea, cât și Covaci irosesc ocazii importante la poarta lui Iacov. Purea se revanșează în minutul 87 și înscrie pentru 4-1, scor care va fi înregistrat și la finalul partidei dintre A.S. Oravița și Agmonia Zăvoi.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157666882176216″]

După acest meci, echipa orăvițeană urcă un loc în clasament, profitând și de eșecul usturător suferit de Minerul Anina pe teren propriu în fața unei pretendente la meciurile de baraj pentru promovare, FC Voința Lupac, scor 0-11.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157666805236502″]

Marcatori: Iliuță Băcilă (min. 9), Adrian Cioc (min. 16), Traian Covaci (min. 63), Bogdan Purea (min. 87) / Ion Damian (min. 2).

untitled design set 970x90 px

A.S. Oravița: Simeria, Cioc, Bacoi, C. Covaci, Halas, Preoteasa, Purea, T. Covaci, Sîrbu, Băcilă, Chelmu. Rezerve: Duma, Șerb, Chiriac, Gugu, Șain, Frumosu, Seliman. Antrenor: Ciprian Macovei. Delegat: Constantin Gârcu. Maseur: Sorin Paul. Asistent medical: Dorel Zbârcea.

Agmonia Zăvoi: G. Iacov, Slidak, Borca, Fodor, F. Iacov, Radu, Bondoc, Constantin, Ion Damian, Gabor, Meuto. Rezerve: Gordin, Adrian, Reitmayer, Iulian Damian.

Arbitri: Humiță Ioan Daniel (centru), secondat la cele două tușe de Voican Ionuț Alexandru și Bîtea Flavius.

Observator: Lupșa Ioan

untitled design set 970x90 px