Cristian Lela își scoate tricoul la licitație! Pentru o cauză umanitară!

explo 1000x200

Handbalistul Cristian Lela, de la prim-divizionara HC Adrian Petrea Reșița, se alătură campaniei naționale de ajutorare a unei sportive aflate în mare suferință. În acest sens, a decis să scoată la licitație un tricou de joc, iar banii strânși vor ajunge la handbalista Ada Iliescu.

„Gândindu-mă la handbal, la faptul că «Dacă-ţi place ceea ce faci, nu vei munci nici o singură zi din viaţa ta» și la faptul că nu putem să știm încercările prin care o să trecem în viitor, am încercat să mă pun în locul Adrianei Iliescu, handbalista de 23 de ani de la HC Victoria București care doar ce a trecut printr-o operație, având o tumoare la baza creierului, m-a cuprins un fior puternic. Așadar, pe lângă donația personală, am hotărât să scot la licitație tricoul cu care am jucat în «derby-ul Banatului». Licitație ce va începe de la 200 lei și va continua prin lăsare de comentarii la această postare până în data de 16 a acestei luni. Ajut-o pe Ada și vei primi acest tricou!”, scrie Cristian Lela pe pagina sa de facebook.

Cei care doresc să liciteze pentru tricoul lui Cristian Lela o pot face doar pe pagina personală de facebook a handbalistului de la HC Adrian Petrea.

Citește AICI povestea Adrianei Iliescu.

banner 970 x 250