Tinu Vidaicu a aruncat Ponton Casa Baraj în aer!

po 1000x100px (4)

Văliugul a plâns, a râs și a petrecut timp de două ore cu un număr record de oameni adunați pe pontonul deja cunoscut în toate colțurile țării și nu numai. Peste 59.000 de oameni, toți împreună, dar online.

Despre Ponton Casa Baraj se poate spune că a sărit la propriu în aer cu cel mai numeros public adunat într-o singură zi, chiar și pe timp de restricții severe. Pentru că petrecerile de la Ponton au devenit deja legendă, a fost nevoie de o singură scânteie pentru ca petrecăreții să revină pe poziții și să savureze două ore de muzică adevărată, cum altfel decât sub umbrela Maestros del Ritmo și Dirty Nano.

„Natura, muzica și steagul fac diferența! Forză Roma – Romania, împreună vom reuși! Salutări de la Roma!”

La butoane, pe marginea lacului însorit și cu steagul României ca martor, s-a „jucat” Tinu Vidaicu, cel care a întreținut atmosfera online ore bune pentru cei peste 59.000 de petrecăreți, fiind și intermediarul a peste 1.300 de comentarii, toate pozitive și pline de speranță. Speranța că vara nu este pierdută, iar petrecerile vor continua de această dată la propriu, chiar pe Ponton.

headerexpress cc

Get your happy vibes on and feel the freedom of Văliug once more!

Nu mai puțin de 600 de distribuiri a avut transmisiunea live, un eveniment creat tocmai pentru ca tradiția de 1 Mai să meargă mai departe, iar tinerii să nu uite că oricând sorții pot fi în favoarea lor, iar ușile Pontonului se vor deschide poate în luna iulie, așa cum a ținut să-i încurajeze și Nelu Popa: „Vreau să le spun prietenilor noștri să nu dispere, pentru că eu sunt convins că după 1 mai se relaxează toate lucrurile și încep să ne dea drumul din lanțurile în care suntem acum, iar în iulie și august vom face petreceri cu siguranță. Sper că vara asta va fi senzațională!”.