Tinerii din Pro România nu fac politică pe Facebook!

Cel mai recent înființat partid și-a lansat astăzi, la Reșița, organizația de tineret la nivel de Caraș-Severin, una care numără deja un număr neașteptat de mare de membri!

La invitația lui Sorin Simescu, omul care a pus bazele Pro România în Caraș-Severin, liderul tinerilor partidului lui Victor Ponta, timișoreanul Miroslav Stanici, a prezentat echipa pe care va conta la Reșița și care trebuie să se ridice la nivelul organizației de seniori. Aceasta din urmă fiind poate cea mai importantă a momentului pentru Pro România, având în rândurile ei doi parlamentari, pe deputații Ion Mocioalcă și Ion Spânu. „În calitate de coordonator al organizației de tineret la nivel național, prima organizație am înființat-o la Timișoara, la mine acasă, apoi era firesc să mă orientez spre prietenul meu Sorin Simescu. L-am identificat împreună pe Petrică Banac, astfel că el se va ocupa de tineretul Pro România din Caraș-Severin. Am găsit oameni foarte implicați, motivați, determinați și cred că vom avea rezultate bune. Aici e una din cele mai puternice filiale ale partidului nostru. Filiala s-a consolidat cu domnii Mocioalcă și Spânu și sper să avem rezultate foarte bune. Europarlamentarele care bat la ușă sper să aducă filialei din Caraș-Severin un scor cu două cifre”, a afirmat Stanici.

Petru Banac, căruia i-a fost încredințată organizația de tineret Pro România Reșița, a reușit să umple astăzi sediul partidului din municipiu cu zeci de tineri. Invitația rămâne deschisă însă și pentru alți tineri cu inițiativă. „Suntem la început de drum, Pro România e un partid aflat la început de drum și ne dorim să atragem cât mai mulți tineri. Doar împreună putem facfe o schimbare, de acasă, lăsând comentarii pe Facebook, nu putem face politică. Invităm astfel cât mai mulți tineri să ni se alăture!”, a spus liderul organizației de tineret Pro România Reșița, una din cele 37 lansate deja la nivel național.