„PNL trebuie reformat, nu otrăvit în continuare cu astfel de treziți din somn doar de perspectiva unor funcții publice bine plătite”

Deși luna mai este destul de departe, strategiile privind listele electorale pentru alegerile europarlamentare sunt în toi, iar de acestea nu sunt departe nici filialele locale ale principalilor combatanți politici.


Aflat, conform ultimelor sondaje, pe primele două locuri în preferințele electoratului, Partidul Național Liberal și-a propus să vină cu nume noi la alegerile pentru Europa, însă sunt și mulți doritori de mandate liniștite din garda veche. Unul dintre numele vehiculate tot mai des în ultima perioadă este cel al lui Crin Antonescu, fostul președinte al PNL, cel care în opinia actualilor membri se face vinovat de monstruoasa coaliție USL. Din acest motiv, liderul filialei Lugoj a PNL, Claudiu Buciu, a tras un semnal de alarmă legat de Antonescu.

„Antonescu declara în 2012: «Sunt onorat să fiu alături de Liviu Dragnea, acum și întotdeauna! Voi merge cu el până la capăt!» Acest domn ar trebui să fie șters pentru totdeauna din istoria PNL. Acea monstruoasă și nefirească alianță (USL) s-a născut exclusiv din dorința unor politicieni corupți, care nu se aflau la putere, de a înlătura de la putere alți politicieni corupți. Sper că nu o să fim noi, membrii PNL, obligați, aș spune chiar maltratați, să facem campanie pentru indivizi care s-au autodeclarat, public, prietenii lui Dragnea. Crin Antonescu să rămână alături de prietenul lui, Liviu Dragnea! PNL trebuie reformat, iar nu otrăvit în continuare cu astfel de treziți din somn doar de perspectiva unor funcții publice bine plătite”, a declarat Claudiu Buciu.

Acesta a mai spus că membrii de rând ai PNL nu vor mai susține candidați impuși, în care nu au încredere și care nu mai reprezintă nici formațiunea politică, dar mai ales, nici România.