În PNL există în acest moment cel puțin două tabere!

Afirmația îi aparține liderului PMP Caraș-Severin, Ionuț Popovici, care explică astfel de ce fuziunea celor două partide este doar la nivel de speculații, în niciun caz de negociere.

Omul cu cea mai spectaculoasă ascensiune politică în Caraș-Severin, după parcursul absolut fulminant al liberalei Valeriei Schelean, exclude, cel puțin pentru moment, o fuziune PNL – PMP, chestiune despre care s-a tot discutat și pe care liderii partidului lui Băsescu au respins-o numindu-l responsabil pe Ludovic Orban. „Având acces la conducerea Partidului Mișcarea Populară, vă mărturisesc că niciodată nu s-a pus problema și nu a existat o discuție serioasă sau cel puțin o discuție pe care eu să o aflu. Dar dacă se va pune problema, această decizie nu se poate lua de către un om singur”, a spus Popovici într-un interviu pentru Express de Banat.

Președintele PMP Caraș-Severin consideră că a fost vorba doar despre o petardă prin care s-a urmărit destabilizarea partidului. „În mare parte, în Partidul Mișcarea Populară sunt membri care provin din PDL. Acești membri sunt cei care au fost absorbiți de PNL printr-o fuziune care, din punctul meu de vedere, și în acest moment este ratată. De la depărtare se vede că în acest moment în PNL există două tabere sau cel puțin două tabere”, a comentat Popovici.