„Mă deranjează că am dat bani pe un sondaj de toată jena! Evident, eu am ieșit cel mai corupt!“

untitled design set 970x90 px

Primarul Caransebeșului Felix Borcean spune că senatorul Marcel Vela a avut un interes în Primăria Caransebeș încă de la bun început, deși și-a dorit continuitate, după cum declara în campanie. Dovadă ar sta și sondajul de opinie pe care l-a comandat PNL și care s-a realizat doar în Caransebeș, deși s-a specificat clar de la centru că se va organiza în toate municipiile din țară unde sunt primari liberali până la sfârșitul lui 2018. Lui Nelu Popa de la Reşiţa nu i-a păsat de acest sondaj și nu i s-a impus organizarea și susținerea financiară a lui, declară primarul Borcean.


Edilul spune că sondajul nu este relevant și partidul a picat testul de imagine după ce sondajul a fost realizat pe 400 de repondenți, iar întrebările au fost vădit părtinitoare.

„La Reșița de ce nu s-a făcut sondaj? De ce nu s-a respectat această decizie care avea termen de îndeplinire finele anului trecut? Doar în Caransebeș, și nu mă deranjează că s-a făcut, ci că am dat banii pe acel sondaj, pe care-l consider de toată jena, care a costat aproape 19.000 de lei și mi se par întrebările părtinitoare. Evident, eu am ieșit cel mai corupt, cel mai indolent. E evident care e scorul sondajului dacă-l faci după doi ani de mandat al meu și întrebările făceau referire și la Marcel Vela!”, a menționat Felix Borcean.

Edilul spune că toate aceste fapte l-au ambiționat și nu a putut să tacă sau să rămână indiferent, astfel că întărește ideea că el nu-și dorește o ascensiune politică fulminantă, însă consideră că 4 ani la Primărie nu este suficient să își ducă la bun sfârșit proiectele și va vedea în ce manieră își propune să mai candideze pentru următorul mandat.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/