Tinerii din Berzovia vor face sport pe un teren de 120.000 de euro

soccer player playing with ball on football field

Lucrările de execuție ale viitoarei baze sportive vor fi urcate în Sistemul Electronic de Achiziții Publice zilele următoare, anunță conducerea administrației locale, iar jumătate din costul investiției este suportată din bugetul local.

Baza sportivă va fi amenajată la intrarea în localitatea Berzovia, lângă centrul de informare turistică, și va dispune de un teren de sport multifuncțional, vestiare, grupuri sanitare și nocturnă. Suprafața de joc va avea dimensiunile de 22 de metri lățime și 44 de metri lungime și va fi executată din gazon sintetic.

Primarul comunei Berzovia, Mircea Ion Serafin, estimează că investiția ar putea fi gata până la toamnă sau chiar mai devreme, în funcție de ritmul menținut de constructor. „Urmează să scoatem lucrarea pe SEAP, după care așteptăm depunerea ofertelor. Este un proiect drag mie, pe care mi-l doresc realizat, în primul rând, pentru tineri, dar el va deservi întreaga comunitate, căci, la ora actuală, în comună nu avem nicio bază sportivă funcțională. S-a pornit de la premisa unei baze sportive multifuncționale de tip 2 – varianta cu gazon artificial, care se pretează la practicarea jocurilor de echipă și individuale, de tipul: fotbal, tenis, handbal și baschet. De asemenea, baza sportivă va fi împrejmuită și prevăzută cu vestiare în containere complet echipate.”, ne-a declarat primarul comunei Berzovia.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Valoarea investiției se ridică la 120.000 de euro, din care suma de 60.000 de euro este asigurată de Grupul de Acțiune Locală Bârzava – Timiș – Torontal, din care face parte și Primăria Berzovia, iar diferența, din bugetul local.

banner 970 x 250