Timișul, victimă colaterală a războiului PNL-PSD?! „Fac mici fărâme sau cârpeli din ceea ce au promis”

usr

Candidatul Alianței USR-PLUS pentru președinția Consiliului Județean Timiș acuză întreținerea unui conflict între liberali și social-democrați drept scuză pentru lipsa de realizări. Cristian Moș spune că aleșii reîncălzesc aceleași subiecte, în timp ce Castelul Huniade și Aerodromul Cioca rămân în aceeași stare.

Președintele USR Timiș are rezerve în ceea ce privește o colaborare la guvernare cu PNL. Cristian Moș nu este mulțumit de existența pensiilor speciale și înfrânarea DNA ca urmare a menținerii secției speciale de investigare. „Ani de zile s-a strigat în stradă «toate partidele, aceeași mizerie». Este un lucru cu care eu nu sunt de acord deloc de când a apărut USR-PLUS. Cel mai probabil, USR-PLUS va guverna alături de PNL. La nivelul declarațiilor, suntem compatibili. În ceea ce privește faptele, există îndoieli și niște probleme. Pensiile speciale sunt tot acolo, DNA funcționează cu motoarele la minimum. Abia zilele trecute am început să auzim despre niște investigații din perioada COVID și niște achiziții dubioase. Primarii au liber la investiții, majoritatea celor din clasa veche se străduiesc să își facă, din banii noștri, campanie electorală.”, a declarat Cristian Moș

Întreținerea unui conflict continuu între liberali și social-democrați oferă o scuză pentru membrii ambelor partide să se acuze reciproc de incompetență în administrație, consideră useristul. Cristian Moș spune că timișenii sunt victimele colaterale ale conflictului dintre partide, motiv pentru care nu se întâmplă nimic cu proiectele de interes județean și local, cum ar fi Castelul Huniade sau Aerodromul Cioca. „PSD și PNL sunt într-un război permanent, însă credem toți că doar de ochii lumii. Ei au nevoie unii de alții să se potențeze reciproc și să rămână relevanți. Din păcate, la nivel local suntem victimele aceleași stări. Domnul Robu și domnul Dobra se folosesc de mimarea unui perpetuu conflict între ei doar ca să se acuze reciproc că nu au făcut. Nu am văzut niciodată o competiție reală sau o colaborare. Ceea ce duce județul și Timișoara în jos. Tot ce vedem, la fel ca săptămâna trecută și acum patru ani de zile, primarii sau cei din CJ fac mici fărâme sau cârpeli din ceea ce au promis în trecut. Nu s-a făcut nimic cu Castelul Huniade, nu s-a făcut nimic cu Aerodromul Cioca. Reîncălzesc aceleași subiecte de acum trei ani jumătate și încearcă să se cațere pe ele în această campanie electorală.”, a încheiat candidatul USR pentru președinția Consiliului Județean Timiș.