Timișorenii, provocați să lumineze orașul de acasă! Proiect inedit lansat de Asociația Timișoara 2021!

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Asociația Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii dă startul unui eveniment inedit miercuri, la ora 21.00. În semn de solidaritate față de cei din prima linie, timișorenii sunt invitați să lumineze orașul de pe geamurile caselor lor.

„Luminează orașul prin tine!” presupune ca oamenii să stea la fereastră sau pe balcon, înarmați cu lanterne pentru a inunda orașul cu lumini timp de un sfert de oră. Scopul? Să le dea speranță și curaj tuturor celor implicați în lupta COVID-19.

promovare banner maxagro

„Timp de un sfert de oră, de la ora 21.00 până la 21.15, Timișoara va da un mesaj de solidaritate cu cei care sunt în prima linie în lupta cu coronavirusul, de încredere și curaj pentru cei care stau acasă. Cum puteți să vă alăturați? Share-uiți evenimentul, să dați de veste. Miercuri, 8 aprilie, de la ora 21.00, ieșiți la fereastră împreună cu cei dragi și aprindeți o lumină. Arătăm lumii că lumina vine de la Timișoara și noi stăm acasă. Doar așa, totul va fi bine! Este o provocare pentru a demonstra că Timișoara este împreună la bine și la greu!”, transmit reprezentanții Asociației Timișoara 2021.

publicitate tmc 640