Timișorenii, invitați să descopere noua față a modei sustenabile la o nouă ediție Harababura Vintage Fair

harababura
po 1000x100px (3)

Creatorii și colecționarii de artă, meșteșug și vintage se reîntâlnesc, între 2 și 4 septembrie, la a opta ediție de Harababura Vintage Fair, la Institutul Francez din Timișoara. Evenimentul se va desfășura între orele 14-20, iar intrarea este liberă.

În premieră, la această ediție sunt programate o serie de discuții și prezentări cu invitați speciali – Mona Vulpoiu de la Utopic (București) și Cristina Boengiu (Unda).

Harababura Vintage Fair reprezintă intersecția dintre design contemporan și cultura vintage. Pe de-o parte, prezintă design contemporan prin ilustrații, tipărituri, ceramică și obiecte de artă, iar pe de alta – cultura vintage prin haine, obiecte și muzică.

Printre expozanții confirmați la eveniment se numără Artizana, Alexandru Ghencea, Ame Ceramics, Ceramiceanu, Corina Marină Ceramics, Ocru, Gruni, L’arlesienne Artisan Skin Care, Llama & Licorn, Kaolith, The Secret Garden, Spinnin’ TiMe, Vinylcourt, Woodescu, Unda, Simo’s Ceramics, Shoodies, Borcanul cu dichis, Serenity Vintage sau Utopic. Expozanții se mai pot înscrie aici, prin completarea formularului online, până în 23 august.

banner 1000 x 100 hd

La Harababura Vintage Fair sunt incluse o serie de expoziții de tip „showcase” din partea studenților de la Facultatea de Arte Plastice, secția Design vestimentar și din partea studenților de la Facultatea de Arhitectură din Timișoara, secția Design interior.

Din program nu vor lipsi selecțiile de muzică și târgul de viniluri organizat împreună cu Hanging Around și Vinylcourt. La pupitru sunt prezenți DJ locali precum Noemi, Mini Zucchini, Mihu, Dudewithvinyl și Bia (Anonim TM).

Proiectul face parte din Programul Cultural Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii și este finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte.

03 britannia 1000 x 100 gif