Timișorenii, cu avionul spre Zakynthos

insula zakynthos f

Timișorenii vor putea să ajungă, din această vară, cu avionul pe una dintre cele mai râvnite insule din Grecia. O companie low cost introduce o cursă spre Zakynthos.

Pasagerii care pleacă de la Aeroportul Internațional „Traian Vuia” Timişoara pot rezerva acum zboruri directe către fermecătoarea insulă Zakynthos, renumită pentru plajele sale, apa albastră, peșterile sulfuroase din jur, atmosfera de petrecere și stâncile maiestuoase.

Cursele pornesc din 15 iunie și vor fi operate odată pe săptămână, în zilele de joi, de Wizz Air. Un bilet costă aproximativ 35 de euro.

„Ne face plăcere să adăugăm mai multe destinații de vacanță și city-break rețelei din România, oferind clienților noștri mai multe ocazii pentru a explora orașe noi și de a se bucura de vacanța de vară. Noile rute operate de la Timișoara și București către Luxemburg, Zakynthos și Skiathos vor oferi pasagerilor români aventuri și experiențe de neuitat. La WIZZ, oferim în continuare rute cu tarif redus către o serie de destinații minunate și așteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm pasagerii la bordul flotei noastre noi și sustenabile de aeronave Airbus”, declarat Valeria Bragarenco, corporate communications manager.

Pentru o garanție în plus, Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge serviciul WIZZ Flex atunci când rezervă un bilet, drept măsură suplimentară de protecție. Astfel, pasagerii pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinație, precum și să aibă opțiunea de a-și anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și de a primi 100% din tariful original rambursat imediat sub formă de credit de companie.

 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/