S-a deschis ruta aeriană Timișoara – Zakynthos

zakynthos

Timișorenii pot zbura de acum spre o nouă destinație de vacanță: Zakynthos. Biletele sunt disponibile pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil, începând cu 119 lei.

Zakynthos este o destinație cunoscută pentru plajele sale minunate, apele cristaline și viața de noapte vibrantă. Insula reprezintă o opțiune ideală pentru o evadare în natură, atât pentru vizite scurte, cât și pentru vacanțe lungi, oferind o varietate de activități și atracții pentru preferințele oricărui călător.

Pe lângă zonele de coastă uimitoare, Zakynthos oferă multe alte atracții naturale. Insula este populară pentru peisajele sale remarcabile, inclusiv celebrele Peșteri Albastre. Aceste formațiuni unice sunt accesibile cu barca și încântă cu nuanțe de albastru fascinante, create de interacțiunea luminii soarelui cu reflexia apei. Explorarea peșterilor este o experiență de neuitat și care nu trebuie ratată de pasionații de natură.

Pentru cei care vor să se bucure de o plajă mai retrasă, Zakynthos se mândrește cu numeroase astfel de locuri mai puțin cunoscute – de la țărmurile izolate ale plajei Gerakas, un loc protejat în care își au cuibul broaștele țestoase, până la golful pitoresc Porto Limnionas, înconjurat de stânci și excelent pentru o sesiune de snorkelling.

publicitate ziar expresb 1000x100

„Suntem încântați de deschiderea acestei rute spre o destinație de vacanță foarte populară a Greciei. Wizz Air are deja 15 ani de când operează de pe Aeroportul Timișoara și continuă să fie o opțiune favorită pentru zboruri internaționale. Pentru anii care vin ne dorim să găsim împreună soluții pentru creșterea numărului de zboruri și de noi rute, pentru a conecta întreaga regiune de vest cât mai bine de cât mai multe destinații populare din Europa”, a declarat Daniel Stamatovici, directorul Aeroportului Internațional Timișoara „Traian Vuia”.

 „Suntem încântați să inaugurăm zborurile din Timișoara către Zakynthos. Această insulă este o destinație remarcabilă, cunoscută pentru plajele sale captivante, frumusețea naturală și viața de noapte vibrantă. Prin zborurile noastre săptămânale, ne propunem să oferim pasagerilor din Timișoara acces la o destinație fantastică. Această nouă rută demonstrează angajamentul nostru de a ne extinde rețeaua și de a oferi pasagerilor români mai multe opțiuni pentru a explora destinațiile dorite”, a spus Valeria Bragarenco, corporate communications manager Wizz Air.

Mai există zboruri și spre Antalya, Rhodos sau Creta. De la final de august, de pe Aeroportul Timișoara se va putea zbura și spre Tel Aviv.