Timișorenii au găsit oferte interesante pentru nunți la Târgul de la Iulius Mall. Mașinile de epocă, în mare vogă

Cuplurile care se căsătoresc anul acesta sau anul viitor au găsit în primul weekend din februarie, luna iubirii, oferte pentru cea mai importantă zi din viața lor. Târgul s-a desfășurat de vineri până duminică inclusiv, iar cei prezenți au avut și promoții considerabile pe perioada târgului.

În oferta târgului s-au regăsit rochii de mirese, în principal modele „prințesă”, dar și câteva modele de rochii „sirenă”, precum și alte podoabe de care o femeie are nevoie în ziua cununiei. Este vorba de bijuterii și nelipsitele verighete, standuri la care se înghesuiau cei mai mulți timișoreni veniți la cumpărături. Rochiile de mireasă, în funcție de material, aveau prețuri cuprinse de la 2000 de lei până la peste 5000 de lei. Firește, nu au lipsit nici cei cu oferte de invitații, foto-video, decoratorii și cei care se ocupă de unul din cele mai la modă delicii pentru invitați, chesse-bar-ul, cu diverite brânzeturi, nuci sau fructe.

Față de alte târguri de la pavilioanele expoziționale din oraș, desfășurate iarna aceasta în decembrie și ianuarie, la târgul de la Iuliuss Mall au tronat și mașinile de epocă, care pot fi închiriate pentru ziua nunţii. Închirierea lor se face cu tot cu șofer, iar cei care oferă mașini cu un aspect retro au incluse în ofertă și limuzine. Timișorenii preferă însă mașinile de epocă, aduse, cele mai multe, din Anglia. „Avem și limuzine, dar cei mai mulți doresc mașini de epocă. Mai ales vara, cum sunt și decapotabile, se pot face și mai multe fotografii în ele”, ne-a povestit unul dintre comercianții prezenți la târg.

În general, mașinile de epocă sunt albe, dar diferă culorile aripilor sau ale capotelor. Prețurile încep de la 150 de euro, cât costă o oră cu tot cu șofer, ajung la 300 de euro pentru trei ore și cine doreșe să aibă mașina toată ziua are de plătit 400 de euro.