Timișoreni pe căi greșite! Trei bărbați au fost arestați preventiv pentru trafic de amfetamină

Speed și marijuana! Un tânăr de 25 de ani a fost prins în timp ce vindea amfetamină. Alt flagrant a dus la arestarea a doi parteneri, cu cantități mult mai mari decât ale primului suspect. Cei trei au fost reținuți pentru 30 de zile.

Un bărbat de 25 de ani este cercetat pentru distribuirea drogurilor de risc și mare risc către consumatori din Timișoara. Clienții săi își luau „doza” de marijuana sau speed de ceva timp, dealerul fiind pe piață din 2020. Ieri, suspectul a fost prins în flagrant cum încerca să vândă amfetamină. Polițiștii au continuat cercetările cu o percheziție la domiciliu, unde au găsit 60 de grame de cannabis. Prețurile variau între 30 și 40 de lei pentru gramul de cannabis, dar erau fixe la 70 de lei pentru gramul de amfetamină.

Polițiștii din Timișoara au mai identificat un dealer, în vârstă de 35 de ani, care vindea amfetamină în oraș. Drogurile erau furnizate de către un bărbat de 40 de ani. Tot ieri, un flagrant l-a surprins pe suspect cu 100 de grame de amfetamină. La locuința furnizorului au fost găsite 500 de grame de amfetamină și 100 de grame de cannabis.

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara și procurorii DIICOT au participat la acțiune. Suspecții au fost reținuți pentru 24 de ore. Ulterior, Tribunalul Timiș a dispus arestarea lor pentru 30 de zile.

Sursă foto: Alcohol and Drugs Foundation