Alianţă PSD-ALDE pentru susţinerea primarului de la Şag

Reprezentanţii ALDE Timiş şi-au făcut publică opţiunea de a face o alianţă locală cu PSD pentru susţinerea candidatului Flavius Alin Roşu, actualul primar, în fruntea primăriei din localitate, pentru alegerile din 27 septembrie.

Valentin Tudorică, vicepreşedintele ALDE Timiş, spune că actualul primar al Şagului a fost sprijinit şi în precedenta campanie de alianţa PSD-ALDE şi că actuala opţiune nu arată decât consecvenţă. Se va face o listă comună de candidaţi pentru Consiliul Local şi, sub denumirea de „Alianţa pentru Şag”, primarul va fi susţinut de PSD şi ALDE.

„Noi am colaborat foarte bine cu el şi în fostul mandat. Ne-am sprijinit reciproc şi în campania electorală din 2016. Domnul primar a ajuns în această poziţie în urma unei campanii făcute în comun de către PSD şi ALDE. La ora actuală organizaţia ALDE nu poate să meargă decât în direcţia în care a fost şi înainte, adică să-l susţină împreună cu organizaţia locală PSD Şag pe actualul primar, pentru că suntem consecvenţi în opţiunile pe care le-am avut în 2016 şi vom participa pe o listă comună în 27 septembrie la alegerile locale”, a afirmat Valentin Tudorică.

Vicepreşedintele ALDE Timiş a mai precizat că până săptămâna viitoare vor fi înaintate listele cu toate localităţile din judeţul Timiş în care partidul va face alianţe.