Timișorean, arestat pentru o „afacere” cu telefoane

telefoane
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Un bărbat din Timișoara a cauzat un prejudiciu de zeci de mii de lei după ce a cumpărat telefoane mobile de pe internet pe care nu le-a mai achitat. A delapidat și un magazine de profil.

Bărbatul a dat loviturile în Timișoara și Arad, în perioada 31 august – 19 octombrie. Abia acum a fost identificat și arestat.

„La data de 8 noiembrie, polițiștii municipiului Timișoara au pus în executare un mandat de aducere cu privire la un barbat, în vârstă de 30 de ani, bănuit de săvârșirea infractiunilor de înșelăciune în formă continuată (4 acte materiale) și delapidare în formă continuată (3 acte materiale), cauzând un prejudiciu total în valoare de aproximativ 70.000 lei . Acesta a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș, urmând să fie prezentat magistraților în vederea dispunerii unei măsuri preventive”, a transmis IPJ Timiș.

Potrivit polițiștilor, bărbatul contacta persoanele care puneau spre vânzare telefoane mobile pe platformele on-line, după care ar fi emis ordine de plată fictive, în baza cărora persoanele vătămate puneau la dispoziție bunurile (telefoane), așteptând ulterior, să le fie virate în conturi sumele de bani.

promovare banner maxagro

De asemenea, bărbatul s-ar fi angajat la un magazin de telefonie mobilă din Arad, cu scopul de a delapida societatea angajatoare, sustrăgând bunuri și valori monetare în valoare de aproximativ 51.000 de lei.

Faptele ar fi fost comise în municipiile Timișoara și Arad, fiind cauzat un prejudiciu total în valoare de aproximativ 70.000 lei.

Bărbatul este în arestul IPJ Timiș și urmează să ajungă în fața magistraților.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/