Accident mortal la ieșire din Reșița! Un șofer de 18 ani a lovit un pieton care traversa ilegal

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Un bărbat de 75 de ani și-a pierdut viața aseară, după ce a încercat să traverseze strada prin loc nepermis. A fost lovit de o mașină condusă de un șofer de doar 18 ani.

Impactul mortal a avut loc aseară, cu puțin înainte de ora 19.00, pe DN 58, la ieșire din Reșița. Polițiștii spun că un tânăr de 18 ani din Reșița conducea un autoturism dinspre Caransebeș și ar fi lovit cu autoturismul un pieton de 75 de ani care traversa strada printr-un loc nepermis. În urma accidentului bărbatul de 75 de ani a murit.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultând că nu a consumat băuturi alcoolice. Polițiștii continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Polițiștii cărășeni vin cu o serie de recomandări pentru pietoni:

  • Traversaţi drumurile publice numai prin locurile unde sunt indicatoare sau marcaje pentru trecerea pietonilor, iar în lipsa acestora pe la colţul străzilor, după ce v-aţi asigurat în prealabil că din ambele sensuri nu se apropie niciun autovehicul;
  • Nu vă angajaţi în traversarea străzii în fugă, prin faţa sau prin spatele autovehiculelor staţionate ori a mijloacelor de transport în comun oprite în staţii;
  • Respectaţi culorile semaforului electric;
  • Circulaţi numai pe trotuare, iar în lipsa acestora, pe potecile laterale ale drumului public;
  • Circulaţi numai pe partea stângă a drumurilor publice, dacă acestea nu au trotuare sau poteci;
  • Sunt interzise deplasările în grup pe partea carosabilă a drumurilor publice!
  • Fiți prudenți pe vreme rea sau întuneric, pentru a fi vizibili purtați haine de culori deschise și elemente reflectorizante!
1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/