Timișoara Saracens, la două victorii de un nou trofeu!

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Echipa de rugby Timișoara Saracens joacă sâmbătă la malul mării, pe terenul Tomitanilor Constanța. Pentru a fi liniștiți că nu pierd primul loc în grupă, cel care duce în finala Cupei României, bănățenii trebuie să câștige, deoarece au doar un avantaj de 3 puncte față de maramureșeni.

În perioada aceasta, naționala a avut un cantonament cu un meci de verificare. 14 jucători de la Timișoara au fost convocați la tot stagiul, iar alți șapte, la amical. În urma acestui cantonament, de la Timișoara sunt accidentați Mureșan, Lazăr, Simionescu, Shennan și Zaharia, plus accidentarea mai veche a lui iftimiciuc. ”Este o semifinală pentru noi. Am pregătit echipa în contextul în care ne-au lipsit și jucătorii plecați la națională. Dar ne-am antrenat cu energie și dorința de a ne îmbunătăți jocul. Îi tratăm cu respect pe cei de la Tomitanii după ultimul meci jucat acolo”, a precizat secundul Ulises Gamboa.

La o victorie 4 puncte, indiferent de ce face Baia Mare, Timișoara e calificată. Deși au restanțe salariale de două luni și jumătate, jucătorii au ambiția de a câștiga cu bonus ofensiv. ”Ne așteaptă o călătorie lungă până la Constanța. Vrem să obținem cele 4 puncte puse în joc, chiar și punctul bonus. Suntem viciați de jucătorii care au plecat la națională, avem foarte multe accidentări, dar sunt siguri că băieții care au rămas sunt pregătiți pentru victorie. Partea financiară ne afectează în cea mai mare măsură, dar încercăm să trecem peste, să ne atingem obiectivele”, a precizat Popârlan.

untitled design set 970x90 px

Finala Cupei se va juca la Brașov după o săptămână de pauză, abia în 7 decembrie, la decizia celor de la TVR. ”Este un meci în care nu contează scorul, trebuie doar să luăm cele 4 puncte, să putem juca finala din 7 decembrie. Era bine dacă se termina sezonul în 30, dar televiziunea a spus că nu se poate juca atunci”, a precizat managerul Attila Brosovszky.

Jocul de sâmbătă de la Constanța va începe la ora 11 și nu va fi televizat.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/