Ripensia e atentă, dar și optimistă înainte de meciul cu Viitorul Pandurii

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

În ultima etapă a turului Ligii 2, Ripensia va juca acasă cu Viitorul Pandurii, echipă ce se antrenează la Oradea, dar joacă la Târgu Jiu. Roș-galbenii nu au mai pierdut de etape bune, și vor să continue parcursul bun.

Nu va juca sigur Vlad Tudorache, accidentat, care nu va mai evolua în 2019, iar Adi Popa este incert. ”Vom avea un meci greu. Sunt două echipe între care diferenţa e de doar un gol (n.r. – golaverajul din clasament). Vrem să continuăm parcursul bun pe care l-am avut ţinând cont că am avut şapte etape în care nu am pierdut în ultimele zece, doar o singură înfrângere, cu Mioveni. Sunt importante cele trei puncte puse în joc, sperăm din tot sufletul să le obţinem. Adversarul este o echipă imprevizibilă, cu fluctuaţii. Au câştigat cu Rapidul când nimeni nu se aştepta, au legat trei victorii, dar au legat şi trei înfrângeri. În ultimul meci au reuşit un egal, cu siguranţă vor dori o victorie sâmbătă”, a precizat secundul Iulian Munteanu.

În acest moment, Ciprian Rus de la UTA și Albert Voinea de la Ripensia sunt golgheterii Ligii 2. Atacantul ripensist speră să continue pe trendul ascendent. ”Este o echipă destul de bună, cu jucători experimentaţi, dar şi tineri. Nu vreau să vorbesc foarte mult de echipa adversă, ci să mă concentrez pe ce am eu de făcut. Îmi doresc să continui pe parcursul bun. Mă bucur foarte mult că am reuşit să marchez goluri, dar cu atât mai mult cu cât mi-am ajutat echipa. Am o bucurie că am reuşit să revin şi voi fi şi mai atent la toate detaliile. Am reuşit să capăt experienţă şi maturitate. (n.r. – întrebat dacă vrea să fie golgheterul Ligii 2). Nu ştiu dacă acesta e principalul meu obiectiv. Însă ca atacant îţi propui să marchezi, pentru că golurile mele ajută echipa”, a preizat Voinea.

untitled design set 970x90 px

Partida se va juca sâmbătă în Ciarda de la ora 11 și nu va fi televizată.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/