Timișoara Saracens, în pole-position pentru finala Cupei României!

Timișoara Saracens e aproape sigură că va juca finala Cupei României, după ce a terminat la scorul de 6-6 partida cu Baia Mare. Cu acest rezultat, în grupă, bănățenii rămân cu 3 puncte avantaj în fața maramureșenilor și e greu de crezut că pot pierde jocul din ultima etapă, ca ceva să se mai schimbe în clasament. 

La fel ca și alte confruntări dintre cele două echipe, jocul a fost unul foarte echilibrat. Baia Mare a deschis scorul dintr-o lovitură de penalitate transformată de Taniela Ratu. Timișoara a intrat în avantaj la pauză cu 6-3, după ce Melinte a transformat două lovituri de pedeapsă și a ratat altele două. După ce s-a reluat jocul, maramureșenii au egalat, tot dintr-o lovitură de pedeapsă. Pe final, cele două echipe au avut jucători eliminați cu avantaj chiar pentru Timișoara. Melinte a irosit însă lovitura de pedeapsă ce putea aduce victoria.

Săptămâna viitoare nu vor fi partide de rugby, deoarece echipa națională are un stagiu de pregătire. În 23 noiembrie, bănățenii joacă ultimul meci din grupele Cupei României, pe terenul Tomitanilor Constanța.