PNL Timiș, pe baricade în ziua alegerilor! Nicolae Robu: „Suntem foarte încrezători în victoria președintelui Klaus Iohannis!”

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, este încrezător că președintele Klaus Iohannis va trece în turul II al alegerilor prezidențiale, tur din care va ieși învingător. Edilul a declarat într-o conferință de presă că în două săptămâni România va intra în normalitate.

Nicolae Robu crede cu tărie că președintele Klaus Iohannis va exercita un nou mandat. Edilul orașului de pe Bega este mulțumit de felul în care a decurs campania electorală în județul Timiș și spune că există toate premisele ca România să ajungă la standarde mult mai înalte în urma acestor alegeri.

„Fără îndoială va reprezenta România cu cinste, cu demnitate, cu înțelepciune și va avea grijă ca în plan intern lucrurile să decurgă foarte bine. Noi ne-am pregătit în filiala Timiș. Am făcut o campanie frumoasă, am fost prezenți între oameni, am distribuit materiale, am avut și acea acțiune superbă în prezența președintelui Klaus Iohannis și în prezența tuturor liderilor PNL și a liderilor regionali din Regiunea de Vest. Am dovedit și cu acea ocazie forța pe care o avem și susținerea pe care o asigurăm pentru președintele Iohannis”, a declarat Robu.

Duminică va avea loc primul tur al alegerilor prezidențiale, iar reprezentanții Partidului Național Liberal vor fi pe baricade atât în Timișoara, cât și în județ. 

„Vom fi pe baricade în ziua de duminică. Vom fi prezenți la sediul PNL și în teritoriu prin responsabilii de zonă pentru a monitoriza astfel încât totul să decurgă corect. Vom fi aici seara când se vor anunța rezultatele la exit-poll. Eu sunt mulțumit de cum președintele și-a făcut datoria. Cei care îi impută una alta, au dreptul lor democratic la opinie, dar ar trebui să se mai întrebe dacă așteptările lor chiar sunt așteptările care trebuie avute de la un președinte civilizat, al unei țări ce își dorește să funcționeze ca o democrație autentică. Abia aștept momentul votului și să trecem și peste aceste alegeri. Mai sunt două săptămâni și un pic și vom intra în România normală, demnă, puternică, prosperă, în care fiecare cetățean să se simtă bine”, a mai spus edilul orașului.