S-a tăiat panglica! Oficial, staţia peco Smart Diesel Plus a deschis poarta spre calitate clienţilor din Moldova Nouă

explo 1000x200

Sfârșitul de săptămână a fost unul de bun augur pentru reprezentanții investiției de peste un milion de euro în orașul de la malul Dunării. Alături de autoritățile locale, de echipa care-și desfășoară activitatea în cadrul conceptului de la Moldova Nouă, dar și alături de oamenii de afaceri locali, Smart Diesel Plus a marcat, prin momentul oficial al tăierii panglicii, o nouă oportunitate pentru clienții din zonă, reușita acestuia fiind un exemplu pentru potențialii investitori care vor dori să-și fructifice afacerea/afacerile în orașul condus de Adrian Torma.

Ceremonia de inaugurare a stației peco de la malul Dunării care a avut loc vineri, 8 noiembrie, a captat instant interesul celor prezenți și asta pentru că, în cadrul discursului oficial, Sorin Drache, directorul de marketing, a ținut să scoată în evidență faptul că povestea celor de la Smart Diesel începea în urmă cu aproape un deceniu, compania axându-se atât pe stațiile proprii de carburanți gândite pentru transportatori, cât și pe vânzarea de carburant prin carduri PrePay, investitorul ajungând să numere, astăzi, 27 de stații peco pe teritoriul României, lucru care denotă că întreg capitalul al celor de la Smart Diesel este în mod categoric românesc.

Cu privire la stația de la Moldova Nouă, idee care se va materializa și în orașe precum: Craiova, Oradea, Satu Mare, Drache a explicat: Stația de la Moldova Nouă este un concept de retail premium. Asta înseamnă că avem un concept full station în care clienții noștri pot beneficia, pe lângă carburanți de calitate superioară, de un magazin foarte bine pus la punct, unde există un coffee station, în care se poate servi o cafea de calitate. De asemenea, există o spălătorie auto și bineînțeles zona de gastro, astfel încât clientul să poată alimenta, dar și să-și facă cumpărăturile 24 ore din 24, pe parcursul întregii săptămâni”.

Prezent la evenimentul cu ștaif a fost și primarul orașului, Adrian Torma, cel care a ținut să puncteze, în calitate de gazdă al investitorului din urbea pe care o conduce, următoarele: „În momentul în care mi-am dorit să fiu primar al orașului Moldova Nouă visam la astfel de momente. Îmi doream foarte mult să avem investitori serioși, oameni de calitate. Mă bucur că sunteți o companie al cărui capital integral este unul românesc”.

Emoționat, edilul le-a mărturisit celor prezenți că înțelege foarte bine ce înseamnă să investești, să ai viziune și să aștepți acel „client care-și dorește să primească servicii foarte bune de la tine”, asta tocmai datorită faptului că și el, la rându-i, provine din mediul privat.

Înainte de a trece la ceremonia tăierii panglici, Adrian Torma le-a urat succes atât investitorilor, cât și echipei formate la Moldova Nouă subliniindu-le acestora din urmă că de modul în care își vor desfășura activitatea, focusul pe client, va depinde succesul stației peco Smart Diesel Plus de la malul Dunării.

tmc 640

La final, invitații au fost poftiți să se delecteze cu bucatele alese pregătite de gazde, un moment prielnic atât pentru a cunoaște mai bine serviciile oferite de noul investitor, cât și pentru a socializa.

banner maxagro